lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Ääri-islamismi Ruotsissa

Ruotsi ihmemaa - maasta kasvaa käsikranaatteja?

Kreikkalaisen filosofi Aristoteleen mielestä kaikki tieto alkaa ihmettelystä. Ihminen on rationaalinen olento; ihmiset pyrkivät selittämään kokemiaan asioita. Tämä ihmettely johtaa uusiin ihmetyksiin ja uusien ongelmien ratkaisuihin.  Järki voittaa.

Tänään ihmettelin seuraavaa asiaa: kuuntelin autoradiosta sattumalta ruotsinkielisiä uutisia - YLE Nyheter, jossa kerrottiin, että Tukholman eräällä metroasemalla olisi sattunut räjähdys. Se oli siellä iso uutinen.

"ISLAMISAATIO"

ISLAMISAATIO

 

Nykyisin islamisaatiota väitetään äärioikeiston keksimäksi, joten lähiaikoina varmaankin sanan käyttö kielletään tyystin eli kriminalisoidaan sana. Niinkuin Kekkosen aikaan ei saanut tuoda esiin Neuvostoliittoon ja kommunismiin liittyviä negatiivisia asioita. Vielä saa valistaa islamisaatiosta. Islamisoitumistahan on Euroopankin osalta seurattu jo yli 20 vuotta.

 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Islamisaatio

 

Kall öl

Nyt tuli taas kylmää olutta monikansallisuuden niskaan. Ruotsissa on surupäivä, mutta ei hommat suremalla miksikään muutu.

Ei myöskään huutamalla maahanmuuttoa tai terrorismia syylliseksi. Asioille pitää jotain tehdä ja se on nyt tärkeintä selvittää.

Muotiaalto kuorma-autojen käyttämisestä tappoaseena on eliminoitavissa,  eli ei. Ainut mahdollisuus on mennä ihmisten pään sisälle ja kysyä mikä mättää ja sekään ei ole mahdollista.

Ruotsin painajainen

   Viime päivät ovat olleet Ruotsin Vihreille (Miljöpartiet) yhtä painajaista.  Puolueessa epäillään olevan paljon islamisteja, joista jo jotkut ovat joutuneet eroamaan, ensimmäisenä asuntoministeri Mehmet Kaplan, todetuista yhteyksistä ääri-islamisteihin.  Sen jälkeen Miljöpartien varapääministeri Åsa Romson ja ulkoministeri Gustav Fridolin puolustivat Kaplania julkisesti, ja  Romson kutsui 9/11 terrori-iskua "onnettomuudeksi", mikä päätyi joka puolelle ulkomaiseen mediaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä