lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Byroslavia

Sääntö-Suomi: Näin pistät myllyn pyörimään ja saat ilmaista mainosta

Ajassa on jo pitkään liikkunut kansalaisten kypsymistä niin sanottuun sääntö-Suomeen. Edes hallituksen norminpurkutalkoot eivät ole hillinneet sitä, että sääntö-Suomella edelleen irtoaa paljon julkisuutta ja saa kansalaisten sympatiat osakseen.

 

Nurmikonleikkuusta ja parodiahorisontista

Wikipedian mukaan nurmikko on alue, jolla kasvaa nurmea, ruohoa, apilaa ja muita matalia kasveja, mutta ei yleensä esimerkiksi sammalta tai jäkälää. Nurmikkoa hoidetaan pitämällä se lyhyenä ruohonleikkurin avulla. Ruohonleikkurista taas wikipedia osaa sanoa, että se on laite, jolla nurmikko leikataan lyhyeksi. Kätevää, järkevää ja yksinkertaista!

Suomalaiset kansalaistenkiusaamiskoneiston armoilla

Suomalaiset ovat orjakansaa, joka on pakotettu työllään elättämään sortajiaan.

Alkoholitarjoilut julkisella paikalla ovat laillisia

Suomen poliittisen kentän uusin tulokas, Kansallinen Viskipuolue, on onnistunut saamaan selvyyttä julkisella paikalla tapahtuvaa alkoholin nauttimista koskevaan lainsäädäntöön. Tällä lainsäädännöllä ja sen tulkinnalla on ollut merkitystä Viskipuolueen toimintaan, sillä olemme jakaneet useaan otteeseen ohikulkijoille ilmaiseksi viskiä. Myös esimerkiksi Piraattipuolue on joutunut viranomaisten kanssa asian tiimoilta tekemisiin.

Suomalainen nauttii vapaudesta ulkomailla ja kieltää kotona

Suomalaiset ovat vinkeitä otuksia. Ne matkustelevat paljon ympäri maailmaa etsimässä uusia kokemuksia ja avartamassa maailmankuvaansa. Lähipubissa, illanistujaisissa, kahvipöydissä ja nettipalstoilla ylistetään, aivan aiheesta, kuinka hienoa ulkomailla on käydä katsomassa eri kulttuureita. Samalla manataan sitä, kun Suomessa kaikki on kiellettyä eikä mitään saa tehdä kysymättä erikseen lupaa virkamieheltä. Siitä huolimatta suomalainen äänestää eduskuntavaaleissa kerta toisensa jälkeen niitä samoja vanhoja ehdokkaita ja puolueita, jotka ovat kuohineet tämän kansan vapauksistaan.

Byroslavia on sumutusta

Vaalien alla järjestetyissä paneeleissa huomaa, että niissä toistuvat samat kysymykset. Meille ehdokkaille on asetettu erityisen usein kysymys, joka muotoillaan tyypillisesti "mikä on tällä hetkellä Suomen suurin haaste?", tai "Mikä asia Suomessa eniten mättää?"

Perintövero on kohtuuton rangaistus

Kautta ihmiskunnan historian ihmiset ovat tehneet työtä rakentaakseen lapsilleen paremman maailman kuin mihin itse syntyivät. Niin suomalaisissa toimistoissa ja tehdashalleissa kuin kolmannen maailman maiden hikipajoissakin työskentelee miljardeja epäitsekkäitä ihmisiä, jotka haluavat omalla työllään antaa lapsilleen mahdollisuuden elää parempaa elämää. Jälkikasvustaan huolehtimista ja heille paremman tulevaisuuden luomista pidetään universaalisti vanhempien velvollisuutena ja tinkimättömänä hyveenä. Paitsi tietysti Suomessa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä