lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Delfiinit

Delfiinit ja populistit - Videoblogi

Viikko sitten kauhisteltiin Särkänniemen delfiinien kohtaloa massiivisen somekohun saattelemana. Kaikenkarvaiset poliitikot ja muut pyrkyrit ryömivät koloistaan julkisuuteen vuodattamaan kyyneliään poliittisten irtopisteiden toivossa uskotellen samalla herkkäuskoisimmille, että jotain oikeasta kamalaa olisi sattunut.

Tosiasiassa Särkänniemen delfiinien seuraava koti valittiin alansa ammattilaisten toimesta ja vaitonaisella tiedotuslinjalla oli tarkoitus suojella nimenomaan delfiinien hyvinvointia eikä populistien herkkiä egoja.

Vastuullisempia sirkushuveja kansalle

Yritystoiminnan peruskurssilla tulevat tutuksi kustannukset, joita yrityksen perustamisesta ja toiminnan pyörittämisestä aiheutuu. Harvemmin puhutaan siitä, miten yrityksen pitäisi varhaisessa vaiheessa varautua toimintojen hallittuun alasajoon. Tämä johtuu osittain myös siitä, ettei sitä erityisesti missään vaadita.

Pari sanaa delfiineistä (älä ota kesäkissaa... - vai miten se meni?)

Ei, en aio moraalisoida Särkänniemen delfiinien mahdollista kohtaloa Kreikassa, enkä Särkänniemen salaista, yöllistä operaatiota kuljettaa delfiinit pois Suomesta, enkä Särkänniemen vaitonaista tiedotuslinjaa, enkä edes sitä, onko paikka jonne delfiinit vietiin hyvä ja turvallinen ympäristö niille tulevaisuudessa. Niitä asioita on moralisoitu ihan tarpeeksi ja ihan tarpeeksi monesta tulokulmasta, että se aihe on kertakaikkiaan loppuun käsitelty. Piste.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä