lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Deutsche Bank

EU:n ja euron synkkä varjo

Euroopan kansalaisilta on salattu monenlaista EU:hun ja euroon liittyvää ja monet tietävätkin paljon sellaista jota ei ole tarkoitettu kansalaisten tietoon. Salaisuuksia on ollut, koska kulissien takana ( EU:n johtoporukka ) asiaa on perusteltu sillä, että kansat alkaisivat kapinoimaan. Monelta on myös unohtunut EU:n aikaisempi nimi joka oli EY-Euroopan Yhteisö sen jäsenyyttä Suomikin aikoina haki ja vasta sen jälkeen nimi muutettiin Euroopan Unioniksi, joka viittaisi Euroopan Yhdysvaltoihin.  Mksi sitten näin ?

Deutsche Bank ja Trump?

Saksan suurin liikepankki, ongelmapankki Deutsche Bank, on Wall Street Jounalin mukaan rahoittanut Donald Trumpin liiketoimia noin 2,5 miljardilla dollarilla. Tämä huolimatta siitä, että monet yhdysvaltalaisista finanssitaloista olivat jo lopettanut hänen hankkeidensa rahoittamisen. Näitä finanssitaloja ovat mm. Goldman Sachs, Citigroup ja Morgan Stanley, koska niin monet Trumpin hankkeista olivat epäonnistuneet.

Miksi Deutsche voi olla uusi Lehman

Linkki alkuperäiseen kirjoitukseen (4.10.): http://gnseconomics.com/2016/10/04/miksi-deutsche-voi-olla-uusi-lehman/

Deutsche Bankin (DB) ongelmat ovat viime päivät olleet maailman talousmedian huulilla. Sitä on verrattu Lehman Brothersin (LB) konkurssin vuoden 2008 syksyllä aiheuttamaan shokkiin, joka aktivoi maailmanlaajuisen finanssikriisin täyteen paloonsa. Voisiko DB:n tilanne käynnistää uuden globaalin finanssikriisin?

Deutsche Bank huhujen keskellä

Deutsche Bankin viime vuoden tulos oli noin seitsemän miljardia euroa tappiolla. Miten ihmeessä yksi yritys voi tehdä niin paljon tappiota vuodessa, ja silti jatkaa toimintaansa? Yritän kirjoituksessa valaista hieman Deutsche Bankin tilannetta.

Saksan Pankki: Päättäjät vastuuseen

Deutsche Bank on vaikeuksissa ja sen pelätään romahtavan. Rysäys olisi asiantuntijoiden mukaan suurempi kuin Lehman Brothersin, jonka kaatuminen horjutti vakavasti finanssimaailmaa.

SUOMEN TIE ON TUHON TIE - OLEMME PANKKIEN VELKAVANKEJA KOKO KANSA!

 

PANKKIEN TUKEMINEN ON SUORAA TUKEA SIJOITTAJILLE JA PÄÄOMAPIIREILLE

Suomalaisena, jotain talouselämän lainalaisuuksista ymmärtävänä, alkaa näyttää vahvahti siltä, että koko EU:n tarkoituksena on haalia jokaisen jäsenvaltion ja sen kansalaisten omaisuus finanssisektorin haltuun. 

SUOMEN TIE ON TUHON TIE - OLEMME PANKKIEN VELKAVANKEJA KOKO KANSA!

 

PANKKIEN TUKEMINEN ON SUORAA TUKEA SIJOITTAJILLE JA PÄÄOMAPIIREILLE

Suomalaisena, jotain talouselämän lainalaisuuksista ymmärtävänä, alkaa näyttää vahvahti siltä, että koko EU:n tarkoituksena on haalia jokaisen jäsenvaltion ja sen kansalaisten omaisuus finanssisektorin haltuun. 

Deutsche Bank

Deutsche Bank on päivän puheenaihe.  Asiasta keskustelevat niin talousasiantuntijat kuin politikotkin. Kaiken maailman spekulaattoreilla, kansankiihottajilla ja keinottelijoilla on myös omat intressinsä lausua asiassa omia kannanottojaan.

Myös täysin tavalliset kansalaiset ovat oikeutettuja ilmaisemaan omia vaatimattomia ,mielipiteitään somessa. Tässä tulee yksi sellainen mielipide.

Kumpi väistyy: Deutsche vai Merkel?

Deutsche Bank, Saksan suurin luottolaitos on ollut jo vuosia euroalueen murheenkryyni. Pankki on vuoden alusta menettänyt puolet markkina-arvostaan ja yksistään eilen maanantaina yli 7 %. Arvioiden mukaan Deutschen markkina-arvosta useampi prosentti on myyty lyhyeksi, eli sijoittajat (mukaan lukien George Soros) odottavat kurssin laskevan lisää.

Marssikaamme DB:n ääriryhmää vastaan

Unohtakaa jo ne SVL:n kymmenen natsia. Ja Takun kourallinen anarkisteja. Kummatkaan niistä ei mahtaisi mitään seitsemälle samuraille kun taas mikään maailman mahti ei pärjää, on aseeton, DB:n ääriryhmän ääriaatteiden edesssä.

Jos joku ei tiedä DB on lyhenne Deutsche Bankista. Se on ollut mukana jokaisessa viime aikojen kriisissä, myös me suomalaiset olemme makselleet sille tukipaketteja. Ääriryhmähän toimii miten lystää joten näitä miljardeja voitiin kutsua miksi lystätään, useimmiten puhutaan Kreikka – paketeista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä