lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Ei eurolle

Vaalitaistelu – Väyrynen & Niinistö

Paavo lupasi taistelua paikasta presidentin linnaan, jos ja kun hän tulee kehiin. Nyt ollaan kehissä ja Paavo Väyrynen otti räväkästi esille kolme erityiskysymystä, jotka ovat kansakunnallamme kipinöiviä ja aiheuttavat paljon puhetta ja väittelyä. Väyrynen avasi pelin ja laittoi kipupisteet pöydälle kansan nähtäviksi ---

Harvainvalta vannoo vale itsenäisyyden nimeen

Mitä on itsenäisyys ? Minulle on vuosia sitten opetettu jo ihan peruskoulussa aikoinaan. Itsenäiselle maalla pitäisi olla oma valuutta, itsenäinen keskuspankki, itsenäinen lainsäädäntövalta, joka nykyinen johdetaan Brysselistä, sekä perustuslakituomioistuin, joka on poliitikoista riippumaton. Tosin parustuslakituomioistuin Suomesta puuttuu.

Brexit, Fixit, miksi?

Olemme saaneet kuulla viimeisen kuukauden aikana kauhuskenaarioita ja pelottelua mitä tulee tapahtumaan jos Britannia päättää erota Euroopan unionista. Eroa vastustavien ajatukset on tuotu kyllä esiin, mutta missä on brexitin kannattajien ääni?

EU-ero ei tarkoita maailmanloppua, päinvastoin. Brittiläiset voivat erotessaan päättää sopimuksensa muiden maiden kanssa Brysselin sijasta. Itsenäinen valtio  kykenee sopimaan ihan samankaltaisia tai jopa parempia sopimuksia kuin byrokraattinen ja hidas EU.

Suomi eroon eurosta! Allekirjoita nyt kansalaisaloite kansanäänestyksestä!

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen on käynnistänyt kansalaisaloitten, jonka tavoitteena on kansanäänestyksen järjestäminen Suomen kuulumisesta euroalueeseen.

Väyrynen on kepulaisia ja siksi olemme monista asioista eri mieltä. Tästä asiasta olen täysin samaa mieltä ja siksi kehoitan kaikkia allekirjoittamaan kansalaisaloitteen kansanäänestyksen järjestämisen puolesta. Tämä asia jos mikä ei ole kiinni puoluerajoista.

Allekirjoita kansalaisaloite jo tänään. Sen voit tehdä täällä https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372

Kansanäänestys vai Paavo Väyrynen

Paavo Väyrynen perää kansanäänestystä eurosta tai paremminkin euroerosta. Pitäisikö myös järjestää uudet vaalit, että kansalla olisi mahdollisuus vaihtaa tuollaiset jälkiviisaat politikot pois? Kansanäänestyksellä päättäjät valitaan ja heidä tulee kantaa vastuunsa, eikä thdä kuten Tsipras joka nyt varmasti katuu kansanäänestystä, joka sanoi EI, vaikka mies itse on sanonut sen jälkee JUU!

Suomalaisen EU-kritiikin olemus

0. Johdanto

Tänään sunnuntaina Kreikka äänestää parlamenttivaaleissa ja vaalituloksen odotetaan vaikuttavan niin Kreikan, euroalueen kuin Euroopan Unioninkin tulevaisuuteen lähivuosina. Tässä artikkelissani jäsennän kuitenkin suomalaisen eurokritiikin taustasyitä, olettamia ja vastakritiikkiä.

Minne virta meitä EU:ssa vie?

Suomessa on jo vuosikausia vallinnut politiikka, jonka tuloksena olemme ajelehtineet EU:ssa kuin kuollut kala virran mukana. Olemme myöntyneet EU:n omia perussopimuksia rikkoviin mekanismeihin, lainanneet lisää rahaa jo ylivelkaantuneille valtioille ja pelastaneet muiden maiden pankkeja. Olemme hyväksyneet epädemokraattisen EVM:n (1), joiden johtohenkilöillä ei kenelläkään ole mitään laillista vastuuta päätöksistä joita he tekevät. Ns.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä