lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Eu. Suomi

Tervaskannolla kuonon päähän ja sitten mutapainiksi

Kansalaispuolueen presidenttiehdokas Paavo Väyrynen on ollut Ilta Sanomien henkilötentissä Timo Haapalan piinattavana viikko sitten. (Tekstin korjaus maanantaina 23.20: Paavo Väyrynen on valitsijayhdistyksen presidenttiehdokas, ei kansalaispuolueen. Kirjoittaja Tarja Pitkänen )

Tämä ei ole minun Suomeni

Suomen vastaanottokeskuksissa eletään tällä hetkellä sekavissa tunnelmissa. Päällimmäisenä ovat ahdistus, pelko, masennus ja monet muut negatiiviset tunteet- Tämä on ymmärrettävää, kun ottaa huomioon kaiken, mitä nämä vokeissa asuvat ihmiset ovat kokeneet.

Perheen ja omaisuutensa menettämisen lisäksi suuri osa heistä on kokenut sellaista henkistä väkivaltaa, josta monella meistä ei (onneksi) ole mitään käsitystä.

Yhdys sana virhe

Kansanedustaja ja kokenut poliitikko Erkki Tuomioja on tavattoman paljon lukenut mies. Ja myös paljon kirjoittanut.

Tuomioja on perehtynyt myös kansainvälisiin uutispalveluihin ja nykyaikaiseen nettikäytäntöön. Niinpä hän on teksteissään kiinnittänyt huomiota siihen, että esimerkiksi Helsingin Sanomain sivuilla on usein kirjoitusvirheitä, jopa asiavirheitä! Hyvä, että joku opastaa.

Hallituksen esitys asumisturvallisuuden parantamisesta eduskunnalle

Hallitus on antanut eduskunnalle lakiesityksen HE 0666/2014 vp asumisturvallisuuden parantamiseksi. Esityksessä ehdotetaan asumislakiin lisättäväksi säännökset, joiden mukaan asunnossa asuvilla tulee olla asunnossa sekä sen läheisyydessä liikkuessaan kuvallinen tunniste, josta käy ilmi asuinosoite sekä asunnon omistaja. Huolehtimisvelvollisuuden tehosteena olisi rangaistusuhka.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä