lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Investoinnit Suomessa

Positiivista virettä

Suomen taloudessa on positiivista virettä. Tuoreen uutisen mukaan tänä vuonna teollisuuden investoinnit ovat kasvamassa ja kiinteiden investointien odotetaan kohoavan lähes neljään miljardiin euroon.

Suomen kilpailukyky paranee jatkuvasti, ja eräs tekijä on kilpailu- ja kasvukykysopimus, jonka vaikutukset alkavat nyt näkyä kunnolla.

Lääke epäsuhtaan työllisyystalkoisiin osallistumisessa

Palkansaajajärjestöt, SAK etunenässä, vaativat työnantajien  kantavan suuremman osan kilpailukykyloikan vastuusta. Toisin sanoen: jos työntekijät joutuvat alentamaan työstä saamaansa korvausta, yritysten ei pitäisi pistää saamastaan kilpailuedusta kertyvää hyötyä omistajien taskuun, vaan ne pitäisi velvoittaa työllistämään enemmän Suomessa.

Suomalaiset, maailman rikkain kansakunta.

 

Kun tekee muutamia yhteenvetoja Suomen ja Suomalaisten toiminnasta, niin ei voi tulla muuhun tulokseen, kuin että Saudi-Arabian sheikitkin kadehtivat varmasti sitä, kuinka huikean rikas meidän kansamme täytyy olla. Olemme sen varmasti kiistatta todistaneet toiminnallamme.

 

Käyn läpi lyhyesti ihan vain muutamia esimerkkejä,  jossa kiistatta voimme todistaa, että vertaistamme ei varmasti ainakaan heti löydy.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä