lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Juho Eerola

Perussuomalaisten kyky ymmärtää: case Juho Eerola

Poliisi tutkii onko perussuomalaisten varapuheenjohtaja Juho Eerola syyllistynyt rikokseen. Eerola on kertonut blogissaan mm. sylkeneensä romanikerjäläisten kohdalla. Lisäksin hän toteaa Romanian romanien olevan rikollisia.

Nuivaa hallitusohjelmaa tulossa

Juho Eerola on nimetty hallitusneuvotteluissa johtamaan maahanmuuttopolitiikasta vastaavaa ryhmää. Eerolan autenttisia lausuntoja vuosien varrelta ovat esim. seuraavat.

 

Kaasuhyökkäyksestä pride-kulkueeseen:

”Minua järkytti enemmän se, että iskun uhreiksi oli joutunut myös alle kolmevuotiaita lapsia. Siis järkytti se, että joku vie noin pieniä lapsia tuollaiseen tilaisuuteen. Aivan sama olivatko itse kulkueessa, vai katsomossa. Seksiasiat on aikuisten juttu ja pedofilia on rikos.” Toisin sanoen Eerola rinnasti homoseksuaalisuuden pedofiliaan.

Persut mamumarkkinoilla - Ja irvileuvat loksuttavat

Jo se vain myrkyn lykkäsi. Perussuomalaisten ajatuspaja Suomen Perusta on tehnyt ihan oikean tutkimuksen. Tutkimuksessa perussuomalaiset vertailevat kymmentä suurinta maahanmuuttajaryhmää ja asettaa vastakkain muun muassa somalit ja saksalaiset.

Tutkimuksen tehneen Samuli Salmisen mukaan hänen tarkoituksensa oli osoittaa, että maahanmuuttajista ei voi puhua yhtenäisenä ja homogeenisenä ryhmänä.

Perussuomalainen kulttuuri

Viime vaalien alla vuonna 2011 puhutti Perussuomalaisten vaaliohjelman kulttuuripoliittinen osio. Se mainittiin silloisen varapuheenjohtaja Veli-Matti Saarakkalan kirjoittamaksi. Ohjelmassa korostettiin taidetta, joka tukee suomalaista kansallista identiteettiä. Samalla arvosteltiin postmodernia taidetta, jossa perussuomalaisten mielestä mikä tahansa "tekele" voidaan julistaa taiteeksi. Hulluinta asiassa oli se, että osa perussuomalaisten ehdokkaista jopa myönsi sen, ettei tiennyt mitä postmoderni taide tarkoitti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä