lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Karjala-kysymys

Kotiseutuneuvos "palautti" palan Viipurin lääniä venäläismiehityksen alta

IS:n päivän lööppi julisti otsikon uutisen ohittaen kuitenkin melko informatiivisessa leipäteksissä joitain oleellisia näkökohtia. Jutussa kerrotaan, kuinka kotiseutuneuvos Markku Paksu teki historiaa ja osti itselleen "takaisin pienen maapalan sodassa menetettyä Karjalaa" Kannakselta Laatokan länsirannalta.

Presidentti on Kroatiassa ja tv haastatteli Tarja Halosta Karjala-kysymyksestä

Presidentti Niinistö on Kroatiassa ja maan tv haastatteli Tarja Halosta Karjala-kysymyksestä. Osaako joku täällä kroatiaa? Mitä se sanoo>  vijesti.hrt.hr/438393/karelija-oziljak-u-finskoj-nacionalnoj-psihi 

Ymmärtääköhän nämä valtiovieraat mistä puhutaan vaikka hyvin tulkattaisiin! Oheisissa kuvissa ulkopoliitikkoja eri aikakausilta, manipuloitu todellista fiksummiksi ;)

Karjalaisten lähetystön esitys Karjalan palauttamiseksi 1952 JKP:n mukaan

Karjalaisten lähetystön esitys Karjalan palauttamiseksi 1952 JKP:n mukaan

Presidentti Paasikiven päiväkirjat puhuvat – eli 65 vuotta sitten..

*

Palauttavatko persut Karjalan Suomelle?

Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikassa puhaltavat uudet tuulet. Venäläinen Rufabula on pannut merkille, että ulkoministeri Soini sanoi vuoden 2012 presidentivaalikampanjassaan ottavansa Karjalan kysymyksen esille Venäjän kanssa, jos tulee valituksi. Puolustusministeri Jussi Niinistön sanotaan haikailevan Karjalaa aina Aunuksen ja Vepsän maille, Syvärille ja Äänisen aaltoihin asti.

"Liberaaliksi" ja "demokraattiseksi" tunnustautuva Rufabula ei ole näköjään mikä tahansa lehdykkä. Sen vakiokolumnisteihin kuuluu entinen CIA:n analyytikko Paul Goble.

Koska suuri musta päällikkö palauttaa intiaanien maat...

Joku Tanskanen vaatii Karjalan palauttamista. Vanhan jankkaamista ja mielikuvituksen puutetta, miksei samalla vaadi Kuolaa korkoina. Ei meitillä löydy niin paljon rautaa rajalle että onnistuisi, eikä löydy Natoltakaan. Tosiasiat on vain hyväksyttävä. Muuten voisimme vaatia:

—Julius Caesarin suorittama kansanmurha ja etninen puhdistus Galliassa on hyvitettävä

—Engelsmannit palauttakoot siirtomaista ryöväämänsä rikkaudet Intiaan ja Ahrikkaan

—Hyvittäkööt belgialaiset Luitpold kakkosen kauheudet Kongossa

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä