lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Katumellakat

Ihaistuin kuvan naiseen

Tuntui hyvältä kun Göteborgin kadulta löytyi tavallinen ihminen sanomassa täsmälleen saman kuin olisin itsekin sanonut ... ja tietysti nainen!

Koko tapahtuma löytyy ruotsia taitamattomille englanniksi tekstitettynä:

https://

Ihan erikseen ihmettelin, miksi media vaikeni sellaisesta yksityiskohdasta, että tavalliset kansalaiset saivat tarpeekseen vasemmistoanarkisteista ja kävivät heidän kimppuun.

Asia löytyy dokumentoituna youtubesta:

Siinä vieressä istuu fasistinen raivo ja tuhovoima

Ihmisen on kohtalokasta ajautua vieraantuneeseen tilaan kaiken herruuteen tähtäävän talouskoneiston tulosyksikkönä. Sellaisessa toimintaympäristössä voi vieraantuneen ihmisen kehityksessä tapahtua vain taantumaa. Vieraantuneelle annetaan jokin hyrrä tai helistin loppuelämäksi, jota heiluttamalla hän kulkee kohti tyhjäksi tulemistaan surullinen virne kasvoillaan. Lähijunassa vieraantuneet miehet katsovat älypuhelimesta pornoa vaatien äänekkäällä käytöksellään myös muiden matkustajien huomion.

Lopettakaa jo se jeesustelu!

Käsittämätöntä miten tässä maassa viitataan kintaalla sananvapaudelle. Jopa johtavat poliitikot taipuvat harvainmedian masinoiman demonisoinnin ikeessä ja sitten ollaan mielin-kielin ettei vaan sanota mitään mitä voisi käyttää lyömäaseena jatkossa. Ollaan siis pääsääntöisesti sanomatta yhtään mitään tai ainakin tuomitaan jyrkästi jotain sellaista jossa ei ole tehty mitään mitä voisi kutsua millään rikosnimikkeellä!

 

Eugen

Hikipedian eugeniikka -artikkeli kirjoittaa aiheesta kuin se olisi niemtty Eugen Schaumanin mukaan. Kyseessä on tietenkin "sattuma". Sillä eugeniikan nimi ei tule kenenkään nimestä, vaan kreikan sanasta εὐγενής, hyväsyntyinen. (Tosin nimi yleistyi valtavasti juuri eugeniikan kautta, joten näiden kahden välillä tosiasiassa on epäsuora yhteys.)

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä