lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Keltainen lehdistö

Mikä Halla-ahossa kiinnostaa?

Tulipas se paljastus sieltä. Valtakuntamme keltainen lehdistö teki suuren paljastuksen: Jussi Halla-aholla on lehtolapsi!

Juu, Halla-aho onkin ainoa mies maassamme, joka on hypännyt aidan ylitse ja tullut peppu käsivarrella takaisin.

Ihanko oikeasti meitä kiinnostaa tämän poliitikon kohdalla syrjähyppy ja avioton lapsi? Mitään muutako meidän ei tulisi Halla-ahon kohdalla miettiä?

Olemmeko me suomalaiset kenties muuttuneet amerikkalaisiksi tai briteiksi?

Tutkiva journalismiko?

 Olisiko Nykyajan mielenkiintoisin ilmiö on Some. Tutkivan journalistin, eli tosiasioihin ja faktoihin perustuvan journalismin aika on jossain Kekkosen aikojen tasolla, jopa paljon huonompi. Nyt on ikäänkuin pakko myydä valheita ja epätosia asioita jottei menettäisi maksajia.
En kadehdi toimittajia, he ovat todella vaikean asian kanssa tekemisissä. Pysyäkö töissä myynnin lisäämiseksi vai ollakko rehellinen.?
Ei tämä ongelma ole uusi!

Toimittajat paheksuvat Sipilän "juttuhaluja!.

”Ohhoh” – Juha Sipilän käytös mediaa kohtaan hämmästyttää (otsikko US 02.02.17)

Entä, politikko, joka ei välitä vaaleista tuon taivaallista. Se vasta kelvoton on.

Juuri siksi Juha Sipilällä ja Anne Bernerillä on sukset ristissä  Suomen kanssa. Heille seuraavat vaalit eivät ole henkilökohtainen kynnyskysymys. heille riittää kyllä mielekästä puuhaa muuallakin kuin politiikassa(Paikallislehti Uutis-Jousi, Siilinjärvi, Maaninka(Kuopio). Päätoimittaja Seppo Timonen).

Oletko sinäkin aina lukenut uutisesi väärin?

Clickbait puhututtaa tällä hetkellä paljon. Sitä liitetään paljon ns. valeuutisiin ja ns. vaihtoehtomedioihin. ("Vaihtoehto" on jännittävä sana tässä yhteydessä. Tulee mieleen rinnastuksia vaihtoehtohoitoihin, jotka ovat sellaisia että herää kiistakysymys siitä ovatko ne vaihtoehtoisia hoitoja vai vaihtoehtoja hoidolle... Tässä mielessä yhteys on ihan hyvä.)

Kielletään, boikotoidaan

Valtamedia on huolissaan ns. vastamedian tarjoamien uutisten laadusta ja totuudenmukaisuudesta. Poliittiset nuorisojärjestöt kilvan boikotoivat ja ovat valmiita kieltämään MV-lehden juurikin sen tarjoaman sisällön johdosta.  

Katsotaanpa valtamedian päivän otsikoita muutaman aviisin osalta.

IS: Lara tapailee kymmeniä miehiä rahasta, Kuka on Axl Smithin mystinen kaveri Peter, Emma-palkinnot jaettiin- antavia kaula-aukkoja, runsaita halkoita ja kimallusta, Salon arvokuljetusiskun mysteeri selviää vähitellen-IS vieraili epäiltyjen piilopirtillä.

Maanalainen trolliarmeija iskee-missä?

Viime aikoina tai kuukausina olemme saanneet tietää, että Venäjällä tai tarkemmin Pietarissa oleilee oikea trolliarmeija, joiden tehtävänä on ylistää Venäjän presidettiä Ukrainan kriisin hoitamisessa. On julkaistu oikein kuvia paikasta jossa nämä trollit tekevät töitä 24/7 eli vuorokauden ympäri ja jokaisena päivänä. Myös näiden työntekijöiden palkkakuitteja olemme nähneet eri lehtien uutisissa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä