lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Lakisääteinen vakuutus

Oikeutettu korvaamattomuuteen.

Korjataan, ettei tule vääriä tulkintoja.

 

 

 

Kuten jo moni on huomannut ja allekirjoittanut kansalaisaloitteeni Vakuutusoikeuden lakkauttamisesta ja sen tehtävien siirtämiseksi käräjä- ja hovioikeuden tehtäväksi.

 

Pitääkö julkisen terveydenhuollon vastata yksityislääkärien hoitovirheistä

Amerikkalaisten tv-sarjojen luoma kuva vahingonkorvausoikeudenkäynneistä, joissa tyylikäs ja sanavalmis asianajaja voittaa sympaattiselle potilaalle kymmenien miljoonien vahingonkorvaukset, on osin totta. Yhdysvalloissa potilasvahinkojen korvausjärjestelmän kustannukset ovat 2,4 % koko terveydenhuollon budjetista eli lähes 60 miljardia USD vuodessa. Sairaalat joutuvat Yhdysvalloissa toimintaansa suunnitellessaan huomioimaan oikeudenkäyntiriskit aivan eri tavalla kuin Suomessa.

Lähi-Tapiola myy lainvastaisia vakuutuksia

Autoni romuttui onnettomuudessa ja tuli hetki ottaa liikennevakuutus uudelle autolle. Niinpä menin samaan yhtiöön, joka oli vakuuttanut edellisen autoni. Olinhan vieläpä ansainnut bonuksia vakuutukseen.

Lakisääteinen karikko

Ajatus yritysmaailman yhdestä teräväsärmäisestä karista tyrskyillä seilaavan optimistijollan kyydissäolijalta.

 

LAKISÄÄTEISET VAKUUTUKSET

Tietenkin on ymmärettävää että yrityksellä tulee olla vakuutukset. Se ei ole sellainen asia josta valittaisin, se on nuo vakuutusmaksut joka mättää.

Ensinnäkin nuo ovat pienyrittäjälle suhteettoman korkeat. Ja ne ovat yhtä korkeat silloin kun menee hyvin ja töitä on, sekä silloin kun kärvistellään kourien päällä ja ihmetellään mistä saisi töitä, eli eivät seuraa suhdanteita millään tavoin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä