lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahanmuutajat

ääriryhmät ääriliikehdinnän takana.

Sisäasiainministeriö. Pieni - mutta varsin merkittäviä instansseja valvoja tekijä Suomalaisen sisäpolitiikankentällä. Se valvoo mm. yleistä järjestystä, poliisia, rajavalvontaa, pelastustoimintaa ja monia muita tärkeitä tekijöitä. Nyt sisäministeriö on julkaissut raportin, jonka mukaan " - -voidaan todeta, että väkivaltaisen ekstremismin määrä on Suomessa edelleen vähäistä. Vertailun vuoksi: pahoinpitelyrikoksia tulee Suomessa poliisin tietoon vuosittain yli 30 000.

Soutajana käytetty orja vastaa itse kaikista kuluista

Valtapolitiikassa ei ole suvaitsevaisia ihmisiä. Jokainen turvapaikanhakija, siirtolainen ja muu rajan ylittävä on hallituksen vastuulla, siten he nauttivat myös hallituksen varmistamaa suojaa ja turvaa. Rajattomasti kaikkialla samanaikaisesti toimiva kapitalismi saa työvoimansa liikkuvista ihmismassoista. Se kaikki perustuu suurten joukkojen kulkueisiin, loputtomasti liikkeellä oleviin aaltomaisiin muuttoliikkeisiin, jotka vuorovesien tavoin työntyvät tai vetäytyvät erilaisten vetovoimatekijöiden seurauksena.

Opin kirjoittamaan äidinkieltäni aikuisiässä Suomessa

Vartuin ja kävin peruskoulun kotikaupungissani, Urmiyessa, itä-Kurdistanissa. Äidinkieleni kurdi on ollut aina ainoa kotikieleni. Iranin islamilaisen regiimin vallan alla, vähemmistöillä ei ole koskaan ollut oikeutta oman äidinkielen opetukseen peruskoulussa. Ennen peruskoulun aloittamista en osannut persiaa, joka on ainoa opetuskieli Iranissa. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien oman äidinkielen puhuminen koulun alueella oli kiellettyä. Osa kurditaustaisista opettajista katsoi tämän läpisormien, mutta itse opetus käytiin kokonaan persiaksi.

Suhteellisen rikolliset maahanmuuttajat

Pakolaiskriisin, tapahtuneiden rikosten ja katupartioiden myötä maahanmuuttajien rikollisuus puhuttaa yhä edelleen, eikä keskustelu näytä ainakaan laantuvan.

Onko ex-jääkiekkoilija Selänteellä oikeus mielipiteeseen?

Teemu Selänne on ottanut kantaa asioihin, joihin hänen ei olisi joidenkin mielestä pitänyt ottaa kantaa. Teemun kirjoitus on asiallinen. Mielipiteet ovat perusteltuja ja kirjoitus etenee loogisesti. Lisäksi hänen ajatuksensa ovat oikeita.

Ketä pelkäät Suomessa kadulla, naapurissa tai kotona?

Rikostilastot kertovat karua kieltään, että suomalaisia meidän täytyy pelätä.

Jos ”katupartio” kohtaa Suomen öisellä kadulla kaksi miestä, toinen on Obama ja toinen Putin, jotka kävelevät kadun toisilla laidoilla. Molempien edessä kävelee suomalaiset vaaleahiuksiset kaunottaret. Kummalle kadun laidalle ”katupartio” suuntaa suojaamaan kaunottaria? Suuntaako ”katupartio” katseensa kävelevän miehen ihonvärin mukaan vai tunnistetun henkilön aiheuttaman sotilaallisen vaaran mukaan?

Olen suvakki, en rasisti

Olen suvakki vielä, mutta kuinka kauan?

Suomi on nyt ottanut kymmeniätuhansia pakolaisia, joista muutama tuhat on alle 30-vuotiaita nuoriamiehiä, jotka ilmeisesti on se ongelmallisin ryhmä?

Pakolaisille on taattava samat edut, kuin kantasuomalaisilla, joten heiltä täytyy myös vaatia samat velvollisuudet, kuin suomalaisilta nuorilta miehiltä vaaditaan.

Väkivalta on osa suomalaisuutta

Tilastojen mukaan Suomi on väkivaltainen maa. Etenkin naisiin kohdistuvan väkivallan osalta olemme pitkään saaneet kyseenalaista kansainvälistä huomiota. Viime aikoina väkivalta ja erityisesti naisiin kohdistuva väkivalta ovat nousseet julkiseen keskusteluun lähinnä maahanmuuttajien tekemien rikosten myötä.

Nuorten maahanmuuttajien perheiden yhdistäminen

Miksi nuoria miehiä tulee maahanmuuttajina niin paljon? Syy on hyvin yksinkertainen ja looginen. Matka lähtömaasta Suomeen on pitkä, vaarallinen ja hyvin rasittava. Nuoret miehet jaksavat tehdä tämän matkan ja tulevat tänne etukäteen odottamaan, että lainsäädännön kautta, viimeistään muutaman vuoden kuluttua  perheet on pakko yhdistää ja he saavat omaisensa Suomeen. Tästä seuraa suuren taloudellisen taakan lisääntyminen maamme taloudelle.

Suvaitsevaisuus ja sopeutuminen kohtaavat

Hiljattain tuli TV 1 - kanavalta tositeeveen kaltaisella formaatilla kuvattu ajankohtaisohjelma, jossa taloyhtiöiden maahaanmuuttaja -  ja kantasuomalaiset miehet keskustelivat keskenään kulttuurien kohtaamisesta, sopetumisesta ja suvaitsevaisuudesta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä