lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Mediakupla

Vesalassa mielenosoitus vai mielensäpahoitus?

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila näyttää vetäisseen herneen nenäänsä pienimuotoisesta mielenilmauksesta Itä-Helsingissä. Hänen kerrotaan tuominneen oikein "jyrkästi" keskiviikkona Vesalan koululla järjestetty islam-vastainen mielenosoitus.

Mediakupla on yhteiskunnallinen turvallisuusuhka

Valtamedian bunkkeroituminen mediakuplaansa aiheuttaa uhkan yhteiskuntarauhalle.

En tarkoita mediakuplalla sitä, että kansalaiset valitsevat mediasta haluamansa sisällöt ja muodostavat näin itselleen kuplaa. Tarkoitan mediakuplalla sitä, että valtamedia tekee tämän valinnan puolestamme.

VALTAMEDIAN kupla puhkeaa

Mikael Jungnerin eilisessä blogissaan heittämä ajatus: ”Aten pois vaatiminen olisi kuin vaatisi Steve Jobsia ulos Applelta” ei tainnut aivan niin puhutella kuin Jungner (YLEN ent. tj., sos.dem) tarkoitti montaakaan kanssablogistia? Varmaankin yhtä osuva ilmaus tässä puoluetukien, lehdistötukien, TEKESien jne. maassa nimeltään Suomi olisi ollut käyttää termejä Stalin, keskuskomitea, polithbyroo..?

"Yleinen oikeudentunto" on olemassa!

Oikeustieteen professori Jukka Kemppinen totesi Jari Lindström -jupakan yhteydessä mm. näin: "Yleistä oikeudentuntoa ei ole olemassa". Suomalainen media ja muu ns. suvaitsevaisto on toistanut tätä ahkerasti eilisen päivän aikana.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä