lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Panama-paperit

Sananvapaus on Suomen loistava brändi

# Suomi on seitsemättä kertaa peräkkäin lehdistönvapauden ykkönen. Tämä on niin huimaava suoritus, että sitä kannattaa hehkuttaa paljon voimallisemmin kuin jotain jääkiekon maailmanmestaruutta. Jotkut sanovat, että ei se sana ole Suomessakaan aivan vapaa. Totta sekin, mutta siitä huolimatta kansainvälinen asiantuntijaraati on taas kerran myöntänyt Suomelle tämän tittelin. Suomen kannattaa ilman muuta tehdä sananvapaudesta tälle maalle brändi.

Toimittajat suojelevat talousrikollisia - Panama-paperit ?

YLE:n aamu-tv:ssä keskusteltiin Panama-papereiden sisällöstä ja lähdesuojasta. Keskusteluun osallistuivat Julkisen Sanan Neuvoston puheenjohtaja, Hesarin toimittaja ja aamu-tv:n juontaja. Kommentoijana oli Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola. Kaikki siis toimittajia.

Muistojemme sisällissota

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner selosti omia kytköksiään veroparatiisiyhtiöihin blogissaan. Rikkaat ihmiset istumassa ristiin toistensa firmojen hallituksissa on normaalia ja se että hallitusjäsenyyden eron rekisteriöinti voi kestää vuosia on tietys

TODELLINEN VELKA VAI MAAILMANLUOKAN KAVALLUS?

 

MITEN NORDEA, BJÖRN WAHLROOS, VEROPARATIISIT JA 90-LUVUN UHRIT LIITTYVÄT TOISIINSA?

 

Mitä peliä, Nordea Suomessa pelaa? Tämän toiminnan  kyseenalaistamiseksi, pitää tuntea sekä Nordean historia, että Wahlroosin historia:

Wahlroos toimi Suomen Yhdyspankin (SYP) johtokunnan varajäsenenä, jäsenenä ja varatoimitusjohtajana vuosina 1985 - 1992.

Aivan ensimmäiseksi herää kysymys, miten on mahdollista, että yhdessä yössä SYP:n rekisterinumero muuttui?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä