lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliittinen irtisanoutuminen

Millä tavoin rasismi tulee tuomita oikeaoppisesti?

Olen kysynyt tätä samaa asiaa sekä omassa että muidenkin blogien yhteydessä monen vuoden ajan saamatta kelvollista vastausta. Lähtökohta on se, että perussuomalaiset on pakottava tarve liittää jollain etäisellä aasinsillalla mihin tahansa poliittiseen väkivallantekoon. Tapahtuu mitä tapahtuu ja sanotaan mitä sanotaan, väitetään yhä, ettei rasismia, uusnatsismia, väkivaltaa tai mitä tahansa ekstremismiä olla kunnolla tuomittu, sitä ei olla paheksuttu, siitä ei olla irtisanouduttu tai jotain muuta, mitä on pakko tehdä, ei olla tehty.

Lets do it together!

Nyt on kova juttu irtisanoutua kaikesta! Tehdään se yhdessä…

Irtisanoudun… Stalinista, Hitlerista, natseista, kommunisteista, katupartioista, anarkisteista, mv-lehdestä, ylestä, rikollisista, pedofiileistä, raiskaajista, jääkiekkojoukkue Tapparasta ja Jokereista, venäläisistä, ruotsalaisista, yksittäisten ihmisten aivopieruista, Aku Ankasta, Roope-sedästä, ydinaseista, kettutytöistä, jalkapallosta sekä pitsinnypläyksestä ja jazz-musiikista.

Natsihysteria ja kadonnut suhteellisuudentaju

Polttouunit lämpeävät jo ja kohta kukaan ei ole turvassa. Facebook-ryhmän jäsenyydestä, mukana olosta n. 20 hengen kanssa samassa valokuvassa ja epäkorrektiuksien kirjoittamisesta tai ääneen sanomisesta on lyhyt matka siihen, kun Einsatzgruppen lähtee liikkeelle.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä