lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Rikosilmoitus

Tein poliisille rikosilmoituksen Raamatun ja Koraanin teksteistä

Rikosilmoituksen jätin 30.6.2017 internetin kautta perusteluineen Suomen poliisille. Kokosin Raamatusta ja Koraanista joukon väkivaltaan ja tappamiseen kehottavia kohtia, sekä syrjintään kehottavia tekstejä, jotka koskevat naisia, seksuaalista suuntautumista, eri uskontokuntia jne. Rikosilmoituksesta lähetin kopion Uuden Suomen toimitukseen.

Rikosilmoitus vaalimainosvandalismistä

Oulussa harjoitettiin vaalimainosvandalismia lauantaiyönä. Valtatielle 22 eli Kainuuntielle tukiryhmäni asettama vaalimainokseni oli rikottu. Tekijästä oli jäänyt jäljelle renkaanjäljet sekä osittain syöty omena. Terveelliset ruokailutottumukset omaava rikollinen siis.

Rasistinen raiskauksen uhri?

Lena Näre A-studiossa väitti, että raiskatut harjoittavat syrjivää valikointia ilmoittaessaan raiskatuksi tulemisestaan. Kohtuu raju syytös uhrien suuntaan. Tuttua tai kotimaista ei kuulemma rikosestaan aseteta edesvastuuseen, niin usein kuin ulkomaalaista, vierasta. "Kynnys" ulkomaalaisen ilmoittamiseen, on Näreen mukaan siis matalempi.  Tällä koetetaan selittää eräiden kansallisuuksien yliedustusta raiskaustilastoissa. Näre ei ole ainut, joka tätä väitettä on kylvänyt.

 

Kävipä säkä!

Joillain ihmisillä sitä käy hyvä säkä. Pääsiäisen aikaisista möläytyksistään tunnetusta poliitikosta on tehty rikosilmoitus hänen hyökättyään aggressiivisesti tavallisen kansalaisen kimppuun. Hän on muun muassa jakanut netissä tuosta tavallisesta ihmisestä tehtyjä pilkkavideoita, oikein kunnon koulukiusaamistyyliin. Tästä varsin sairaasta käytöksestä ei ole vielä ehditty paljon julkisuudessa puhua. (Toivon, että kyse ei ole siitä, ettei tavallisen tallaajan joutuminen poliitikon henkilökohtaisen hyökkäyksen kohteeksi kiinnostaisi mediaa ja yleisöä.)

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä