lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Seurakuntavaalit 2018

Kirkon tilasta, ja vähän Suomenkin

------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------

Porin oudot seurakuntavaalit

Porin kirkkosanomien uunituore pääkirjoitus puhuu seurakuntavaaleista. Vt. päätoimittaja Matti Kuhna kirjoittaa pääkirjoituksen otsikossa "Vaali-innon puhaltamisessa riittää työtä".  https://www.kirkkoporissa.fi/tutki-uskoa/porin-kirkkosanomat

 

Seurakuntavaalit 2018

Täyttelin seurakuntavaalien vaalikonetta ja tällä kertaa oli kysymykset todella mielenkiintoisia. Kirkon kohdallakin oli tietenkin maahanmuuttoon liittyviä kysymyksiä mutta selkeästi kysymyksistä paistoi nuoret ja syrjäytyneet. Kirkolla on mielestäni tärkeä rooli nuorien kanssa toimimisesta. Itse olin nuoren mikroautokerhossa sekä pidin pienoismallikerhoa. Kaikki ne viikonlopun yhteiset leirit seurakuntien leirikeskuksissa huokuu hyviä ja hauskoja muistoja.

Näin sinäkin äänestät seurakuntavaaleissa

Marraskuussa käydään Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntavaalit. Niissä valitaan 400 seurakuntaan yhteensä noin 9000 uutta luottamushenkilöä, jotka päättävät sekä paikallisten seurakuntien arjesta, esimerkiksi työntekijöistä ja varainhoidosta että kirkolliskokousedustajista, jotka ratkaisevat koko kirkon suunnan. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä