lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Suvi-Anne Siimes

Hävetkää, kansanedustajat, jos taas unohdatte eläkeläiset!

# Olen kuullut, että eduskunta aikoo torjua eläkkeiden oikeudenmukaiset korotukset. Ei kai aiota taas ”unohtaa” voimaan tuo taitettu eläkeindeksi?  Siitähän muistutettiin myös kansalaisaloitteella. On todella törkeää, jos eduskunta kaikesta huolimatta torjuu eläkeindeksin oikeudenmukaistamisen.

Taitettu eläkeindeksi valittiin "väliaikaiseksi" v. 1996 lamantorjunnan merkeissä. Tuo kurjistava indeksi "unohtui" sitten voimaan. Eläkeläisiä on kaiken lisäksi verotettu ankarammin kuin muita.

Enää ei tarvitse ihmetellä mitään

Luen parhaillaan Jarkko Vesikansan kirjaa Salainen sisällissota. Se kertoo kommunisminvastaisesta taistelusta Suomessa. 

Sinänsä ihan mielenkiintoinen opus, joka ei kylläkään paljasta kommunistien hirmutekoja kuten pikkulasten syömistä yms. Sitä enemmän sen sijaan, kuinka kommunisteja vakoiltiin ja kuinka heidän kannatustaan yritettiin kaikin tavoin heikentää. 

Miksi palkkaökyilyn kritiikki on ”ulkoistettu” Zyskowiczille, vasemmisto?

# Uuden monopoliasemassa olevan Veikkaus-yhtiön toimitusjohtajan Olli Sarekosken 32 000 euron kuukausipalkasta nousi kohu. Sitten Iltalehti julkaisi jutun siitä, miten valtio-omisteisen Fortumin tj. Pekka Lundmark saa 80 000 euroa. Ökypalkkojen saajia on pitkä rivi valtio-omisteisten yhtiöiden johtajia. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016090122248453_uu.shtml  

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä