lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Tulonsiirto

Hiiliosinko mukaan keinovalikoimaan ilmastonmuutoksen torjunnassa

Yksi vähemmän puhuttu keino ilmastonmuutoksen torjunnassa on hiiliosinko. Se on keino, joka saattaa olla tarpeen, mikäli hiilivero halutaan saada käyttöön. 

Tukikikkailua - julkinen asiakirja

"Omistusasunnosta voi hyödyntää vastikkeen ja vuokra-asunnosta vuokran asumiskuluiksi tukea laskettaessa, tämä on selkeä.

Hyväosaisia ja rikkaita suosivan politiikan on loputtava!


Näin ei voi jatkua enää ja se on teidän porvarien ymmärrettävä!
 
Kansan kuppaaminen ja syrjintä vuosikymmenistä toisiin kaikilla mahdollisilla osa-alueilla, mutta etenkin taloudellinen rosvous, ovat paljastuneet kansalaisille ja siten tulleet myös tiensä päähän.
 
Tulonsiirtoja on alettava tekemään tosissaan vaurailta (sisältää myös isot yritykset, jmv.), rikkailta ja hyväosaisilta huono-osaisille, pienituloisille ja köyhille.

 

Sote nyt: kaatamattoman karhun nylkyä

Odotetusti ei eilisillan puoluejohtajien keskustelussa selvinnyt mitään. Puolin ja toisin oltiin omissa poteroissa. Sotea ja maakuntamallia puollettiin ja moitittiin jakolinjan hallitus - opposiotio mukaisesti.

Yliopistojen ahdinko - ja yhden yliopiston apteekki

Viime päivinä on taas kovasti väännetty kättä apteekkikaupan vapauttamisesta. Apteekkijärjestelmä toimii Suomessa hyvin: palvelut sujuvat, apteekki löytyy Suomen lähes joka kunnasta, monesta kunnasta useampikin.

Kesko ei irtisano enää ikinä!

Mikäli Metallityöväen liiton valtuusto hyväksyy 10.6. järjestettävässä kokouksessaan kilpailukykysopimuksen (KiKy), astunee sopimus riittävän kattavuutensa vuoksi voimaan. Silloin kokoaikaisen keskituloisen käteen jääviä vuosiansioita leikataan 1500- 2000€ ja vuosityöaikaa pidennetään 24 tuntia. Myös muita merkittäviä heikennyksiä on luvassa.

Työ teettäjäänsä kiittää - kohti kansalaispalkkaa!

Työ teettäjäänsä kiittää. Ennen tuo otsikko muotoiltiin ”työ tekijäänsä kiittää”. Maailma on muuttunut. Työt ovat vähentyneet, vaikka tekemistä olisi enemmän kuin koskaan. Innokkaimat futuristit ovat laittamassa ihmisen lasikuutioon 1] – ikuiselle lomalle viettämään ohjattua vapaa-aikaa. Robotisaatiosta odotetaan kaiken pelastajaa ja kaikille riittäväsati kaikea [-rafl.] 2] 3]

Fennovoima on tulonsiirtoa kunnilta teollisuudelle

Istuin tiistaina Vantaan energian halllituksessa, kun päätettiin siitä että kasvattaako yhtiö osuuttaan Rosatomin ydinvoimahankkeesta reilusta neljästä prosentista noin viiteen prosentiin.

 

Olin eri mieltä Fennovoiman-Rosatomin hankkeeseen osallitumisesta viime keväänä, kun sitova päätös tehtiin. Olin myös eri mieltä VE:n osuuden kasvattamisesta kun siitä päätettiin nyt.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä