lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Unitas kansanliike

Nukkuvien puolue on perustettu

Olemme perustaneet ”Nukkuvien puolue – Nukkuvat” nimisen uuden puolueen ja lähettäneet paperit PRH:een. Pian on tarkoitus aloittaa myös kannattajakorttien kerääminen tullaksemme rekisteröidyksi puolueeksi ja voidaksemme osallistua tuleviin vaaleihin.

Tällä kertaa mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Ei tullut Hirvimäestä puheenjohtajaa – eikä perussuomalaista

Tulin eilen mökiltä parin päivän reissusta. Vaimoni näytti postipinoa ja pyysi katsomaan, josko odottamani kirje olisi sen joukossa. Ei ollut, tiesin sen jo valmiiksi. En ole vieläkään kyennyt hänelle kertomaan, että kyseistä kirjettä ei koskaan tule.

Sain 24.4.2017 sähköpostiviestin Perussuomalaisten puoluetoimistosta:

”Jäsenhakemuksenne Perussuomalaiset r.p.:een

Hei,

Rötösherrat kuriin!

Pitkän linjan yrittäjänä kahdella eri alalla, aikuiskouluttajana, projekteissa ja vähän virkamiehenäkin, sitten koko omaisuuteni suomisysteemin monopolin vuoksi menettäneenä, kansanliikkeen perustajana, ”puolueettoman” valtamedian mustalla listalla ilman riviäkään tekemisistäni, ulosotossa kolmen pienen isänä… kansalainen Hirvimäki omassa isänmaassaan Suomessa vuonna 2017… se on minun tarinani, mikä on sinun tarinasi?

Tekikö läheisesi itsemurhan?

Olen mukana perussuomalaisten puheenjohtajakisassa

Musta hevonen Hirvimäki ilmoittautuu tässä ja nyt, rutkasti myös suomenhevosen ominaisuuksia! 

Moni Puheenvuoroni lukija todennäköisesti hieraisee silmiään nähdessään blogini otsikon? Luit oikein, lähden haastamaan Sampo Terhoa, Leena Merta ja (todennäköistä) Jussi Halla-ahoa sekä Raimo Rautiolaa, Teemu Torssosta ja niitä, joita mahdollisesti tulee vielä mukaan puheenjohtajakisaan. Jäsenanomukseni Perussuomalaisiin tipahti juuri postilaatikkoon ja on matkalla kohti Helsinkiä.

Petri Hirvimäki AlfaTV:ssä

"Dosentti haastattelee seuraavan vuoden aikana systemaattisesti kaikkia vuonna 2018 käytävien presidentivaalien ehdokkaita. Sarjan aloittaa Unitas-kansanliikkeen ehdokas Petri Hirvimäki. Miksi hän haluaa presidentiksi? Mikä on Unitas? Miksi politiikka ei toimi Suomessa?"

Insertti by Luukkanen & Hirvimäki täällä.

Kapinallisia, kampanjapäällikkö, dosentti, miljonääri, päätoimittaja...

"Petri presidenttiehdokkaan" käppyrät menevät kovaa vauhtia koilliseen!

Ensinnäkin näet minut livenä Arto Luukkasen "Dosentti" keskusteluohjelmassa AlfaTV:ssa myöhemmin tänä vuonna. Luvassa on 45 minuuttia kovaa haastetta suomalaiselle kaverisosiaalikapitalismille ja pullamössöeliitille. 

Toisekseen haemme presidentintekijöitä moneen mielenkiintoiseen tehtävään:

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas?

Tämä on avoin ehdotus suomalaisille pienpuolueille, josko voisimme saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla – näkyvyyttä sekä omalle kampanjalleni että suomalaisille pienpuolueille ja niiden (tietyille) päätavoitteille seuraavien tasavallan presidentinvaalien yhteydessä 2018. Itse presidentinvaalissa tavoitteena pitää totta kai olla päästä maaliin asti, mutta ei mennä vielä niin pitkälle tässä vaiheessa.

Tiedän, että moinen ehdotus aiheuttaa hämmennystä aluksi, mutta mietitään asiaa kaikessa rauhassa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä