lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Valtakunnan politiikka

Työministeri tarvitsee ihmeen jatkaakseen valtakunnan politiikassa

Työministeri Jari Lindström kertoo jatkaakseen valtakunnan politiikassa tarvitsevansa maailman ihmeen Kouvolan Sanomille antamassaan haastattelussa. Hän kertaa tapahtumia Kouvolan valtuustossa viime vaalikaudella ja Perussuomalaisten puoluekokouksessa muutama viikko sitten.

Puoluekokouksen jälkeen Lindström kertoo päättäneensä, ettei hän voi kuulua puolueeseen, jolla hänen mielestään on vain kaksi teemaa, maahanmuuttovastaisuus ja EU-kriittisyys. Tämän hän päätti heti puoluekokouksen henkilövalintojen jälkeen.

Saksan uudet liittopäivävaalien jälkeiset koalitiovaihtoehdot?

Saksassa pidettiin syyskuussa kahdet osavaltioparlamenttivaalit, Mecklenburg-Vorpommenissa ja Berliinissä. Kummassakin näissä liittovaltion hallituksessa istuvat CDU ja SPD kokivat suuren tappion ja suurimmaksi voittajaksi nousi populistinen AfD. Osavaltiohallituksiin näillä voitoilla on merkittävä vaikutus. Näyttää siltä, että kummassakaan näistä ei kyetä löytämään sellaista hallituskoalitiota, joissa olisi ainoastaan kaksi puoluetta vaan siihen tarvitaan vähintään kolme puoluetta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä