lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Venäjän asevoimat

Trump-Putin -tapaaminen, Venäjän sotavoimien valvonnassa

Paljon kohutun Trump-Putin -tapaamisen turvaaminen onnistui ja Suomessa viranomaiset paukuttelevat tämän johdosta henkseleitä. Mikä jäi medialta huomaamatta, oli Venäjän pohjoisen laivaston osallistuminen turvaamistoimiin rajulla kalustolla. Jäikö asia huomaamatta viranomaisilta, onkin jo toinen kysymys.

Vladimir Putin luopuu sotimisesta, ajaa kenraalikunnan alas ?

"Venäjän presidentti Vladimir Putin on allekirjoittanut irtisanomisasetuksen, joka koskee 17 korkeissa viroissa olevaa kenraalia.

Kenraalit työskentelivät muun muassa Venäjän hätätilaministeriössä, sisäasiainministeriössä ja tutkintakomiteassa.

Irtisanomisten syy on vielä epäselvä. Presidentti nimitti irtisanomisasetuksen yhteydessä uusia henkilöitä irtisanottujen tilalle."

Uutinen on lainaus Iltalehdeltä.

Tasa-arvokeskustelu ja Paavo Väyrynen - Oikeiden ongelmien peittelyä

Perussuomalaiset nuoret ja Keskustanuoret vääntävät kaikkien yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa tällä hetkellä kättä siitä, montako sukupuolta ihmisille voidaan määrittää. Käsittääkseni lääketieteellisesti ja ihan yleisesti hyväksyttynä faktana länsimaissa on, että sukupuoli-identiteetit voidaan jakaa neljään: naiset, miehet, transsukupuoliset ja intersukupuoliset. Tämä on lääketieteellistä faktaa, jota Sebastian Tynkkynen tai Laura Huhtasaari eivät voi kieltää. Eikä toisaalta Keskustanuorten Liina Haurun tarvitse puolustaa. Se vaan on näin, piste.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä