lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Yhdysvaltain presidentin vaalit

Yritys analysoida, miksi Yhdysvallat voi valita mr. Trumpin presidentikseen

Yritys analysoida, miksi Yhdysvallat voi valita mr. Trumpin presidentikseen

 - kansanvallan kumoutuminen vapaan talousjärjestelmän keinoin on Euroopalle sen suurin sosiaalis-taloudellinen ja systeeminen katastrofi tuhanteen vuoteen

*

Naisia Trumpille

Naiset ovat miesten omaisuutta, ja siksi miehet voivat tehdä naisille mitä haluavat. Tässä suhteessa Yhdysvaltain presidenttiehdokas Donald Trump jakaa pitkälti saman ajatusmaailman inhoamiensa jihadistijohtajien ja Nigerian Boko Haramia johtavan Abubakar Shekaun kanssa. Viimemainittuhan on tullut tunnetuksi koulutyttöjen kaappaamisesta ja heidän myymisestään seksiorjiksi alaisilleen.

Kun joukko naisia on kertonut julkisuudessa kiinteistömiljonäärin ahdisteluista, Trump on uhannut heitä tilinteon hetkellä hänen noustuaan maan presidentiksi.

Onko järkevää valita eläkeikäinen presidentti

 

Tämä asia on niitä asioita, joita ei aina voi täysin ymmärtää.

Nyt meneillään olevassa Yhdysvaltain presidentin vaaleissa kaksi pääehdokasta ovat selvästi eläkeiän kynnyksen ylittäneitä ehdokkaita. vaikka heidän terveydentilansa on tutkittu ja heidät todettu kykeneviksi, epäilyttää, mikä taho tutkimuksen on suorittanut.

Yhdysvaltain presidenttiehdokkailla on yhteinen nimittäjä: raha

Yhdysvaltain presidenttiehdokkailla on yhteinen nimittäjä: raha

Vaivihkaa mukana ..

*

Mitä yhteistä on Donald Trumpilla, Hillary Clintoinilla, Jeb Bushilla ja 74:llä kongressin jäsenellä?

Nimetyillä on ainakin se yhteinen piirre, että he ovat pyrkineet Valkoiseen taloon, Bush nuorin, tosin jo hankkeestaan luopuen.  Mutta voiko Trumpilla ja Clintonilla todella olla jotain yhteistä?  Varsin piiloon jäänyttä?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä