lindapelkonen

Kaj Turunen

Kokoomus ja ystävyys boa-käärmeen kanssa

Kansanedustaja Turusen suurloikka PS puolueesta ensin Uuteen vaihtoehtoon, sitten Sinisiin ja lopulta Kokoomukseen, paljasti poliittisen järjestelmämme rappiotilan.

Sen kunniattomuuden.

Äänestäjien kokonainen valtakirja

Kansanvallan ajatuksena on se, että edustaja saa äänestäjiltään neljäksi vuodeksi kokonaisen valtakirjan. Äänestäjät eivät anna ¼ ääniä tai 2/4 ääniä vaan kokonaisen äänen – yhden kauden yhdessä puolueessa.

Näkökulma: Hallituksen kesäteatterin liput myytiin hetkessä loppuun

Sinisten kansanedustaja Kaj Turunen loikkaa kokoomukseen. 

En väitä olevani yllättynyt, mutta oletin edustajien jättävän laivan vasta lähempänä eduskuntavaaleja. Tämän kerrotaan ajaneen siniset hätäkokoukseen, jossa harkittiin jopa eroa hallituksesta.

Tiedän. Taas harkitaan.

Pitkäveto päälle loppujen Sinisten kansanedustajien loikkauksista

Kesäkuussa 2017 nykyiset Siniset ministerit ja heidän erityisavustajakuntansa hätääntyivät, kun Perussuomalaisten valitessa Jussi Halla-ahon puheenjohtajaksi Orpo ja Sipilä antoivat ymmärtää, että Perussuomalaisia ei kelpuutettaisi hallitukseen Halla-ahon johtamana.

Loikkaukset sinisistä alkoivat

Sinisten kansanedustaja Kaj Turunen ilmoitti loikanneensa Kokoomukseen. Turunen kertoi itse olleensa asiassa aloitteellinen. Yrittäjätaustainen Turunen on toisen kauden kansanedustajas Kaakkois-Suomen vaalipiiristä.  Mielenkiintoista nähdä, alkaako tästä uppoamassa olevan Sinisen tulevaisuuden kansanedustajien loikkaamisten sarja? Ennustin näin tapahtuvan jo viime syyskuussa.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242228-suomen-poliittinen-kentta-...

Siniset järjestävät nyt hätäkokouksen, jopa ryhmän pysyminen hallituksessa harkitaan uusiksi.

Yhteistä arvopohjaa on sittenkin?

Kaj Turunen flirttaa avoimesti EU-eroa kannattavien perussuomalaisten kanssa toteamalla että mikäli unioni ei tee suomen kannalta edullisia päätöksiä _________ asiassa, tulee suomen uhata EU-erolla. (Täytä tyhjät kohdat itse).  Tällä kertaa kyse oli metsänkäytöstä ja siihen liittyvistä yksityiskohdista mutta ensi kerralla kyse voi olla vaikkapa puukiukaista, saunapalvista, talousohjauksesta tai maahanmuutosta.

Turunen kaivoi oman hautansa - "Olisi pitänyt pitää enemmän ääntä vuonna 2014"

Viime vuoden joulukuun 19. päivä talousvaliokunnan puheenjohtaja Kaj Turunen (ps.) sai pitkään odottamaansa postia Euroopasta. Kirje oli lähtöisin komission rahoitusvakauden, rahoituspalvelujen ja pääomamarkkinaunionin pääosaston Maria Teresa Fábregasilta. 

Fábregasin mukaan suomalaiset voivat haudata hallintarekisterin lopullisesti, jos eduskunta niin haluaa sekä kieltää suomalaisten osakeomistusten salaamisen myös ulkomailla. Tai olla kieltämättä.

Jokohan ministereiden kärsisi ostaa omat viinat?

Onpahan taas ollut mielenkiintoinen viikko suomalaisille. On uusia ministereitä, entisiä ministereitä ja puoliväliriihtä. Keploteltiin läpi herrojen himoitsema hallintarekisteri ja kuopiolainen IC2 Feeniks Oy sai parille kouralliselle työntekijöitään valmistettavaksi muutaman teltan puolustusvoimille. Näin vertauskuvallisesti: "Takit ostetaan ulkomailta mutta sentään napit hankitaan Suomesta".

Perussuomalaiset myivät sen sittenkin - "Poliittisen historiani paras päivä!"

"Ei ollutkaan vapaakauppa ja kaivos, mitä siellä kabineteissa väännettiin silmät väärällään näiden kohujen ja kuntavaalien aikaan, vaan se olikin hallintarekisteri."

TAANNOIN PUOLUEENSA "saavuttamasta" eurooppaministerin salkusta iloinnut talousvaliokunnan puheenjohtaja Kaj Turunen (ps.) vaikuttaa kääntäneen veneensä kohti puolueen lopullista rappiota. Talousvaliokunta hyväksyi tänään mietinnön kiistellyn hallintarekisterin lakiesityksestä.

Punaniska nimeltä Kaj Turunen

Kansanedustaja Kaj Turunen (ps) maksimoi sen puolen ihmisluonteesta, millä hän voi osoittaa olevansa täysin kohtuuton ja kohtuullisen yksinkertainenkin.

Äijäfeministi Rinne ja mammanpojat

SDP:n puheenjohtajakilpaan ehdolla oleva Ammattiliitto PRO:n puheenjohtaja Antti Rinne murjaisi Helsingin Sanomien haastattelussa kansanomaiseen tyyliinsä, että perussuomalaisten riveistä kummunneita, (puolueen linjan kanssa ristiriidassa olevia) rasistisia heittoja selittää se, ettei puolueella ole yhteistä arvopohjaa. Fasismistakin Rinne puhui, mikä ei ehkä ollut kovin viisasta. Fasismi on vaikea määritellä ja kulunut pitkälti leimaavana iskusanana.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä