lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Pankkiiri

Suomen uusi luokkajako

Nyky-Suomessa on myös oma luokkajakonsa, mutta siitä ei vain puhuta. Ihmisten annetaan olettaa, että kaikki ovat lain ja yhteiskunnan silmissä tasa-arvoisia, mutta näin ei suinkaan ole. Käyn siksi tässä yhteiskunnan eri luokat ja niiden tuntomerkit läpi. Mihin luokkaan itse kuulut?

Soini kosiskelee pankkiireita

Viime vuosina monet puolueet ovat tehneet esityksiä erilaisista ”investointirahastoista”, joiden tehtävänä olisi rahoittaa sellaista, jota pankkikeskeinen rahoitusjärjestelmämme ei tänä päivänä rahoita. Eniten esillä on ollut kasvun ja julkisen sektorin infran rahoitus.

Soinin mukaan rahastot olisivat vallankaappaus, jonka laskun maksavat kansalaiset etuuksien leikkauksina sekä veronkorotuksina. Näin tehdessään Soini puhuu pankkiirien suulla (Kauppalehti 29.12.2014).

Mitä tällä väitteellä tarkoitan?

CIA operoi suuria kansanliikkeitä Yhdysvalloissa

Yhdysvaltain Kevät Operaatio (Operation American Spring), on virallisten tietojen mukaan ent. eläkkeellä olevan USA:n armeijan everstin johtama vallankumousliike. Jopa useiden miljoonien ihmisten vahvuinen mielenosoitus ollaan

 

järjestämässä Washingtonissa tänä viikonloppuna.

 

Kansanliikkeen yksi päämotiivi on saada USA:n presidentti Barack Obama eroamaan. He vaativat myös Joe Bidenin, Harry Reidin, Mitch McConnelin, John Boehnerin, Nancy Pelosin sekä Eric Holderin eroa.

 

Nallen hunaja maistuu kitkerältä - tavallisille kansalaisille

Nalle Wahlroos pyyhkii köyhän hihamerkillä pöytää - ja uhkaa, että rikkaat muuttavat pois Suomesta. Minnekö muuttaisivat? Kaikkialla mitat täyttyvät ahneuden lakeijoista ja vierushyvävelijärjestöistä - missäkö olisi se riittävän hyvä paikka, jossa ei kadehtien katsota materiaalisesti rikkaiden kulutuskerskajuhlintaa ja keskinäisjärjestelyahneutta? Missä tämä tarujen eldorado sijaitsee? ---

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä