lindapelkonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Tiedotus

Rauhanliike ja vappaa-ajattelijat heräkkää

Hoksasin puolestani aatellakko meilä vain ääripäät keskustellee ja tavaliset tolkun ihmiset ei viitti eikä jaksa, niin äkkäsin yhtäkkiä, että tosiaan rauhanliike tai joku vappaa-ajattelijat ei kuulu eikä näy!

Sotahullut persut täyttää lööpit ja some kähisee, rasismia vaiko ei, mutta on paljon muitaki mielenkiintosia tahoja ja yhistyksiä ja puolueita, joista mie ainaki haluaisin kuulla ja nähä eri asiayhteyksissä. Että puhusivat ja sanosit ajatuksiaan ja näkökulmiaan.

HSL:n Koillis-Helsingin linjastouudistus - susi jo syntyessään

Odottelin tässä eräänä kauniina tammikuun iltapäivänä bussia numero 77a:ta, kun samalla bussipysäkillä oleva vanhempi nainen kysyi minulta – tiedätkös, että tämä bussi ei enää kulje ensi elokuussa? Olin niin sanotusti ”monttu auki” ja jouduin rehellisesti myöntämään, etten ollut kuullut hölkäsen pöläystä koko asiasta. Järkytyin aika tavalla, sillä käytän kyseistä vuoroa päivittäin työ- ja asiointimatkoihin. Menin kotiini ja googletin asiasta. Löysin ainoastaan HSL:n omilta sivuilta uuden Koillis-Helsingin linjastosuunnitelman.

Delfiinit ja populistit - Videoblogi

Viikko sitten kauhisteltiin Särkänniemen delfiinien kohtaloa massiivisen somekohun saattelemana. Kaikenkarvaiset poliitikot ja muut pyrkyrit ryömivät koloistaan julkisuuteen vuodattamaan kyyneliään poliittisten irtopisteiden toivossa uskotellen samalla herkkäuskoisimmille, että jotain oikeasta kamalaa olisi sattunut.

Tosiasiassa Särkänniemen delfiinien seuraava koti valittiin alansa ammattilaisten toimesta ja vaitonaisella tiedotuslinjalla oli tarkoitus suojella nimenomaan delfiinien hyvinvointia eikä populistien herkkiä egoja.

SYRIZA murskasi Ukrainan €U-konsensuksen!

Kaboom!!! Aivan ensimmäisen erän alkusekunteina SYRIZA:n vasen koukku pudotti euro-brezhneviläisten hammassuojat eurotontin lattialle!!!

Kreikan uusi hallitus ilmoitti nimittän jälkikäteen, että se irtisanoutuu €U:n lausumasta, jossa Mariupolin isku sälytetään virallisesti Venäjän niskaan. Tiettävästi koko €urostoliiton olemassaolon aikana vastaavaa linjamurtoa ei oltu vielä kertaakaan tehty.

Suosittelen Tossavaiselle

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014010117884853_uu.shtml

Suosittelen perinteistä mediaa vainoavalle Reijo Tossavaiselle oheista uutista.

Uutisessa kerrotaan silmävammojen lähes kokonaan puuttuneen tämän vuodenvaihteen onnettomuustilastoista.

Printtimedialla on myös ominaisuus levittää hyvää tietoa ja muokata tapoja hyvään suuntaan.

Hyvä Suomi!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä